намагаюсь зробити лоад тест в соапі. Серед тест степів є створення і видалення папки.
Виникла проблемка... Після рана лоад теста, не всі створені папки видалені. Чому? Таке враження ніби спочатку створюється 5 папок, а потім видаляється остання.
Але так мені не підходить, бо мені треба послідовне виконання степів. Папка видаляється по фолдер айді, яке береться з попереднього степу створення папки.
FileUtils.deleteRecursive(new File("c:\\TempTest")) //вместо 'c:\\TempTest' - свой путь
public class FileUtils { public static boolean deleteRecursive(File path) throws FileNotFoundException { if (!path.exists()) throw new FileNotFoundException(path.getAbsolutePath()) boolean ret = true
if ( path.isDirectory() ) { for ( File f : path.listFiles() ) ret = ret && FileUtils.deleteRecursive(f) }
Смотри: я создавал отдельную папку, скажем, 'TempExcel', записывал всё туда, а потом спокойно удалял её вместе со всеми файлами (в зависимости от задач надо было и архивы распаковывать, и PDF- и Excel-репорты чекать)
Т.е. как-то так
//Proclaim the path for temp folder
String Path = "c:\\TempExcel"
//Check if a folder for temporary file exists File TempDir = new File (Path)
if (! TempDir.exists() ) TempDir.mkdir()
Path = Path + "\\Check.xls" File ExcelReport = new File(Path)