Чи відправляються асинхронно запити в Thread Group?

Можете підсказати, чи є різниця створення сценарія через декілька Thread Group з запитома від однієї Thread Group з рандомом, в якому є цикли, в яких знаходиться запит?

Для прикладу візьмемо одного користувача, який робить 3 різних запити. Я знаю, що Thread Group завжди стартують асинхронно, тому при запуску такого варіанту, в мене завжди запити будуть стартувати в різному порядку.

Щодо варіанту з 3-ма Loop Controllers - в Thread Group запити стартують завжди по черзі, тому для рандомного запуску запиту я поставив Random Order Controller, але це не вирішує питання асинхроного запуску цих тестів. Чи правильно я розумію, чи все ж таки у другому випадку ці запити будуть відправлятись теж асинхронно?

Ви не врахували таку штуку як кількість юзерів в тред групі. В першому випадку у вас три групи по одному юзеру, тобто разом їх три. А в другому випадку у вас одна група, гадаю на одного юзера.
Тому вам здалося, що друга група синхронна. Насправді для трьох юзерів буде така сама ситуація. Кожному буде видано рандомний луп контроллер.

А різниця між підходами в тому, що перший випадок більш гнучкий. Там можна кожній тред групі проставити різну кількість юзерів. А в другому випадку залежить від бога рандома.